1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480085 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991218

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Som sagt, Timrås start är ju inte helt olik vår inledning ifjol med ett PP som ger uddamålssegrar. Tror vi hade åtta vinster på de nio inledande ifjol och vi hade alla marginaler med oss, lite tvärtom nu. Men jag var inte speciellt nöjd då, bortsett från tabelläget.

Dock hade man ju kanske inte räknat med att vi skulle rada upp 5-6 raka förluster efter en sån fin inledning, men det är väl så det kan bli om man inte producerar i 5v5 och är beroende av att PP/BP funkar. Därför känner jag mig rätt trygg i detta när vi ändå producerar i 5v5.

Får vi bara till special teams så löser detta sig. Sen har vi haft en rätt tuff inledning och redan hunnit beta av två bortaderbyn, där vi borde haft med oss minst 4p (ja, lövenmatchen gav vi bort och gårdagens match borde vi tagit minst till OT).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Trilske: Trodde i min enfald att Modo skulle försöka undvika utvisningar när Timrå gjorde mål på de 2 första.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Trilske: känns lite som att vårat spelsystem är lite i exprimentstadiet fortfarande och att vi inte riktigt klarar av det! Man får hoppas att det sitter tillslut och att det inte är för sent. Kan säkert få ordning på detta och kan bli väldigt vasst. Men frågan om är om vi hinner det och varför dwt inte funka till seriestart. Få ordning på special teams. Känns som vi måste lära oss att spela smartare och ta bättre beslut. Kom igen nu modo. Känns som det är rätt år att spela bra ju. Men man ser väll vart det barkar efter man mött alla en gång om vi kommer få ordning på detta. Första året vi inte startat bra så försöker se det haha^^ vändning haha
Kommentera