1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474689 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991221

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
7r1l5k3: känns lite som att vårat spelsystem är lite i exprimentstadiet fortfarande och att vi inte riktigt klarar av det! Man får hoppas att det sitter tillslut och att det inte är för sent. Kan säkert få ordning på detta och kan bli väldigt vasst. Men frågan om är om vi hinner det och varför dwt inte funka till seriestart. Få ordning på special teams. Känns som vi måste lära oss att spela smartare och ta bättre beslut. Kom igen nu modo. Känns som det är rätt år att spela bra ju. Men man ser väll vart det barkar efter man mött alla en gång om vi kommer få ordning på detta. Första året vi inte startat bra så försöker se det haha^^ vändning haha
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
wolper: Man jämför väl sig väl lite med IKO, och man får väl erkänna att vi har en bit kvar till deras klapp-klapp-spel ur egen zon. Men känslan är ju att vi har en mycket stabilare grund att stå på än tidigare och att fina inledningar inte direkt har hjälpt oss tidigare därför tycker jag det är ganska lätt att se positivt på framtiden, om man ser till helheten.

Jag missade delar av matchen, men i första tyckte jag mig skönja att vi slutat jaga motståndaren bakom mål i BP?
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Min åsikt är att Björn är överskattad.

Skön typ, men resultaten är ju verkligen inte i klass med förutsättningarna än så länge. Och samtidigt bygger han verkligen NOLL för framtiden.
Kommentera