1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481812 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1991277

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
puffe:

Lite hårt att skrota "Grannens grabb" eller "återväxten" bara för att Werner bara lämnar.

Vi har tillräckligt många "grannens grabb" och spelare som faller under "återväxten" för att vi ska kunna stolta över detta. Jämfört med andra klubbar så är ju vi en av dem som plockar upp flest juniorer via J20 och ger dem chansen.

Ibland funkar det perfekt som med Norlinder och Berglund och LP ibland funkar det sämre som t.ex med Wahlgren, OP och nu Wernblom. Men så är verkligheten och vi behöver inte såga vår junior satsning för detta, och vi kan verkligen stå för "Grannens grabb" och "Återväxten" även om vi inte har 100% success.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Rytter: Jag är lite kluven. Givetvis ska juniorerna förtjäna sina platser, men ibland får jag lite Boork-vibbar av Hellqvist, dvs han vill ha spelare som köper spelidén till 100% och sätter de sig på tvären eller börjar gnälla så är det en kalkylerad risk ungefär.

Jag var skeptisk till värvningen av Kim Rosdahl och i ärlighetens namn ser jag inte potentialen där utöver att han verkar vara en jäkligt kul kille i omklädningsrummet. Jag tror inte MoDo hade varit sämre ifall man hade använt Wernblom på hans plats istället.

Det är väl lite sådant jag irriterar mig på. Hur Hellqvist värvar en spelare som _aldrig_ har producerat bra med poäng, men som direkt anses vara given i lagets förstakedja. Då satsar jag hellre på den billigare, närodlade lösningen som faktiskt visat att han kan producera hyfsat med poäng på allsvensk nivå och spar pengarna till att köpa in spets senare under säsongen.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Rytter: detta blev en pseudo-diskussion, även om Hellkvist inte ogillar skåningar. Självklart är Grannens grabb en kanon-slogan.

Men min fråga var om någon härinne vet om Wernblom o tränare inte drar jämnt? Finns ju skribenter här som redan dömt ut Lill-werner som en Judas. Vore intressant att få lite fakta om vad som är problemet? Någon som verkligen vet? Finns alltid folk som dömer utan att veta något. Leif Forsberg vägrade ju spela under Janne Anderssons ledning i fotbolls-landslaget, hette det. Så vore intressant att få lite fakta innan vissa skriver ner Wernblom. Detta rör inte dej Rytter, använde bara din kommentar tidigare
Kommentera