1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991290

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Rytter: Jag är lite kluven. Givetvis ska juniorerna förtjäna sina platser, men ibland får jag lite Boork-vibbar av Hellqvist, dvs han vill ha spelare som köper spelidén till 100% och sätter de sig på tvären eller börjar gnälla så är det en kalkylerad risk ungefär.

Jag var skeptisk till värvningen av Kim Rosdahl och i ärlighetens namn ser jag inte potentialen där utöver att han verkar vara en jäkligt kul kille i omklädningsrummet. Jag tror inte MoDo hade varit sämre ifall man hade använt Wernblom på hans plats istället.

Det är väl lite sådant jag irriterar mig på. Hur Hellqvist värvar en spelare som _aldrig_ har producerat bra med poäng, men som direkt anses vara given i lagets förstakedja. Då satsar jag hellre på den billigare, närodlade lösningen som faktiskt visat att han kan producera hyfsat med poäng på allsvensk nivå och spar pengarna till att köpa in spets senare under säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Bad_Brett: Jag har exakt samma känsla som dig om Björn.

Jag är rätt säker på attt vi nästa år kommer stå här och fortfarande spela i allsvenskan, Björn orkar inte vara borta från familjen och är tillbaka i skåne, vissa spelare som är på väg mot större saker är borta (typ Berglund, kanske J.Johnsson), andra legoknektar som mest tänker på sin egen utveckling har dragit (Hedberg tex) och Tobbe, Tommy och Hägga calls it a day.

Kvar står vi med en massa skånska medelmåttor som Haglin, Sylwander och Rosdahl, en åldrande Oscar Hedman och Karla och Björklund som får dra hela laget. Och vi tänker att det skulle kanske ha varit rätt så bra med en kärna av grannens grabbar på väg upp: Jakobsson, Wernblom, Wahlgren,Öhman, Alba, OSL....


Precis när man tror att Modo är tillbaka på rätt spår igen så börjar man sladda tillbaka till sina gamla missbrukarvanor som gjorde att vi åkte ur SHL. Slutar väl med att vi åker ur Hockeyallsvanskan om några år...

Funderar hårt på att säga upp mitt C-More abonnemang.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Bad_Brett: Lika kluven som Dig. Jämför man med 00:orna i Timrå så har Wernblom fått samma chans, han var uppe och spelade seniorhockey tidigt och Min känsla är att MoDo hela tiden har lyft fram honom på ALLA sätt och vis. Nu suger Hockeyallsvenskans hemsida så jag kan inte se, men jag har för mig att jag läste att han snittat runt 13 min denna säsong, rätt ok istid kan jag tycka utifrån prestation.

Tittar man på och jämnför med Olofsson och Hållander så har ju inte Wernblom direkt lyft, även om han fått sina chanser. Det tråkiga kan jag tycka, men det är ju så det är idag, att man efter 6 matcher med 13 mins speltid väljer bort moderklubben, man kan ju ha haft lite mera tålamod. Men å andra sidan, fungerar inte kemin mellan tränare och spelare så är det ju ibland lika bra att bryta tidigt.

Min känsla är att Wernbloms har lite för höga tankar om sig själv.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Bad_Brett: Kul när Diktator Boork förvägrade Foppa att träna med MoDo inför nån NHL-säsong. Då tog det hus i helvete. Enda gången han fått släppa på en princip?
Kommentera