1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478758 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991809

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Bad_Brett: Jag har exakt samma känsla som dig om Björn.

Jag är rätt säker på attt vi nästa år kommer stå här och fortfarande spela i allsvenskan, Björn orkar inte vara borta från familjen och är tillbaka i skåne, vissa spelare som är på väg mot större saker är borta (typ Berglund, kanske J.Johnsson), andra legoknektar som mest tänker på sin egen utveckling har dragit (Hedberg tex) och Tobbe, Tommy och Hägga calls it a day.

Kvar står vi med en massa skånska medelmåttor som Haglin, Sylwander och Rosdahl, en åldrande Oscar Hedman och Karla och Björklund som får dra hela laget. Och vi tänker att det skulle kanske ha varit rätt så bra med en kärna av grannens grabbar på väg upp: Jakobsson, Wernblom, Wahlgren,Öhman, Alba, OSL....


Precis när man tror att Modo är tillbaka på rätt spår igen så börjar man sladda tillbaka till sina gamla missbrukarvanor som gjorde att vi åkte ur SHL. Slutar väl med att vi åker ur Hockeyallsvanskan om några år...

Funderar hårt på att säga upp mitt C-More abonnemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Ogie Ogilthorpe: Håller med dig till viss del, men samtidigt kan vi inte vänta hur länge som helst på att juniorerna ska utvecklas till sin fulla potential.
Då är några år i en klubb med lägre målsättning och mer istid en bra lösning.

Dessutom har man garanterat koll på de som dragit, något Fredrik Glader och Urban Omark nämnde när man pratade om den scoutingverksamhet man ska bygga upp.
Där nämndes att kontakten och uppdateringar av av spelare som fått sin utbildning i Modo kommer prioriteras.

Angående Wernblom har det byggts upp en enorm övertro på honom, sedan han beskrevs som den nya Foppa osv.
Tror nog det är rätt skönt för honom att lämna Övik, och pressen som varit uteslutande pga hans efternamn.

I stora drag tycker jag klubben är på väg i rätt riktning, även fast det såklart är tråkigt när en lovande talang som Wernblom lämnar.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Ogie Ogilthorpe: Det är sådana som dig som hade hittat något att klaga på även fast vi hade vunnit SM guld...
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Ogie Ogilthorpe: Du behöver inte vara så dramatiskt över en spelare som inte platsar och därefter behöver speltid. Det är inte världens undergång. Vi har varit bäst i 5 mot 5 i hela serien och om vi vara får ordning på Special Teams så kommer vi vara i toppen utan tvekan.
Kommentera