1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1992044

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
J F K: Anledningen till att vi går bort oss så kopiöst är att vi ej klarar av att spela detta spelsystem som Björn vill när tempot blir så här högt. Det blir bara yra höns 3 man går på samma gubbe hela tiden. Eller så överbelastar vi framåt som hände som du nämner vid 2-0 målet. Vi har helt enkelt ej materialet för detta spelsätt. Eller så har vi materialet men spelarna har ej köpt spelsystemet till 100%.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Dundee: Håller helt med. Hellkvist får fan svälja stoltheten och ändra spelsätt. För det här gänget klarar inte av det.
I egen zon är vi i princip 3 man bakom förlängd mållinje hela tiden och åker kopiöst med skridskor. Och när vi väl vinner puck är spelarna så jävla slut att dom inte orkar spela anfallsspel, eller byter.
Samma i 4 mot 5, vi åker kopiöst med skridskor för att sätta press men antingen går vi bort oss helt. eller är totalt slutkörda efter en 40-60 sek.

Det är väl det som utmärker en bra tränare, att kunna anpassa spelet efter materialet, och att kunna ändra när det inte funkar.

Börja spela box i egen zon och spara energi till vi får pucken, för det här funkar inte. Det funkade inte förra säsongen, och det funkar inte den här heller.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Dundee:

Det är väl samma system som ifjol, vad är
annorlunda för dom här problemen hade vi väl inte då.
Kommentera