1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478905 inlägg ˇ 4078 ämnen

Inlägg #1992272

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
J F K: ah känns som vi måste lära oss att göra rätt avvägningar och inte pressa sönder oss själva. Känns som det fubkade bättre på försäsong. Kanske är mycket psykologiskt. Hoppas de kan börja slappna av mer och det kan släppa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
wolper: Jag hade känt mig lugnare om spelet ändå på något sätt fanns där, resultaten hittills är inte det som oroar även om vi borde haft en 4-5 poäng till minst, det som jag oroas mest över är att vi i långa perioder varit helt överkörda och räddats av våra målvakter, eller inte räddats kanske men räddats från utskåpningar målmässigt.

Förra säsongen köpte jag att Björn infört ett nytt spelsystem och det kan väl ta ett tag innan det börjar sitta, men när det efter 60 omgångar och X antal hundra träningar inte ser ett dugg bättre ut, ja då börjar iaf jag att bli lite orolig, och när vi i varannan match uppträder som om det vore säsongens första ispass så känns det verkligen inte bra!

Jag tror att det finns mycket hockey i laget, Lundin har visat att han kan hantera 1:ā spaden, offensivt finns det kraft och bredd i alla 4a kedjor, defensivt finns det individuellt otroligt mycket skicklighet men ändå kuggar det väldigt sällan i.

Björn och Per måste börja trolla och det nu!
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
wolper: Fan va skönt att vi inte är ett topplag. Känns mer hemma så här. Hellre en extra icing så man kan gå och ta en öl.
Kommentera