1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1992981

Sv: Silly season - 2019
Markus1212: Nja, det låter inte som man aktivt letar. snarare att man är beredda om någonting riktigt intressant dyker upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: I en kryptisk artikel från allehanda så påstår man att Modo ”sitter i värvningsbåten”, frågan är då vad man letar efter?!

Som jag ser det så finns det både spets och bredd framåt samt väldigt många skickliga backar + att Lundin visat att han blir att räkna med så vad ska man då värva?

Modo har förmodligen en redan skyhög spelarbudget och väldigt många kvalitativa namn i truppen så vilken spelare skulle kunna göra detta mediokert spelande lag bättre eller rent av bra, mitt svar är förmodligen ingen!

Jag tror fortfarande att Modo har Allsvenskan bästa trupp spelare för spelare, att försöka stoppa en blödning med en ny spelare tror jag är som att försöka stoppa en vattenläcka med plåster när man egentligen borde försöka om leda vattnet vid huvudventilen.

Jag tror att:

Björn och Per måste försöka hitta ett sätt i sitt spelsystem som förebygger att vi dels drar på oss mängder med utvisningar men också ett sätt att inte bli överspelade egentligen i alla 3 zoner, jag tror att hade vi bara avvaktat och legat på rätt sida i många situationer ist för att systematiskt tokjaga puckförare över hela banan så hade modo förmodligen dubblat poängskörden fram till idag.
Låst ämne