1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1993421

Sv: Silly season - 2019
J F K: Ja, det är ju fullkomligt klart att det här med dåliga avvägninagar är ett problem som kommer från ledarstaben och hur Björn vil spela hockey.


Om Rosdahl: Tycker inte att han tillför ett jotta faktiskt. Han är helt osynlig. Och om jag ska SHL-kvala på vårkanten, då väljer jag Hägga som har rutinen från den situationen ett flertal gånger.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Hägga får ha hur mkt rutin han vill om han ändå ska ta korkade utvisningar.
Ska inte döma ut Häggström som spelare. Men min åaikt är att han spelar med huvudet under armen mer än någon annan. (Till och med Björka)
Det sker lite för mycket korkade grejer kontra hur produktiv han är för att det ska bära sig i min bok.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Nu är du lite hård. Jag tycker att Rosdahl tar små steg framåt varje vecka. Det gäller att ha tålamod med honom. Han kommer från att han ha haft en mindre roll under flera säsonger i Malmö till Modo för att utvecklas till en mer komplett spelare.
Jag gick in i säsongen med höga förväntningar på honom, efter hans starka försäsong. Han kommer behöva tid att anpassa sig till rollen. Bättre positionering av honom och ett bättre grundspel av laget, så är jag övertygad om att han kommer att lyfta.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Jag har svårt att se Hägga göra mer en poäng per match även om det är försäsong, dvs jag tycker att Rosdahl faktiskt har potential och att han under försäsongen var en riktigt vass målskytt. Jag medger att han hittills inte motsvarat de förväntningarna under säsongen hittills, men jag vill minnas precis samma diskussion om JJ och Hagelin under hela hösten ifjol.
Låst ämne