1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1995033

Sv: Silly season - 2019
Nucky:

Visst han är lovande och kan säkert få en fin karriär. Men ska vi se nyktert på det gjorde han inte något stort avtryck under försäsongen, dvs den tid som juniorer brukar vara bäst eftersom dom går på rus, är lätttränade och kommer igång snabbt och vill visa att dom ska vara med.

Så han mår säkert bra av en utlåning och speltid i ett lag som är lättare att slå sig in i än Modo. Sköter vi detta rätt kan han vara en tillgång senare i år eller nästa år.

Kollar vi på juniorer så började ju Wernblom bra också, han hade dock varit iväg med landslaget och hade förmodligen bättre tempo än andra i laget och än motståndarna och syntes då mycket i matcherna. I takt med att laget och motståndarna kom ikapp så syntes han mindre och mindre. Tycker faktiskt att vi sett mer balanserade ut som lag utan wernblom, och de matcher jag sett med Västervik har han inte heller stuckit ut.

Ett annat exempel är ju Wahlgren som dominerade försäsongen i fjol och gjorde liknande i år men har haft det svårt så fort serien startat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: ser nu att Åhström har en begränsad utlåning, bara till början november
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Västervik har blivit en liten modokoloni, Karlin har säkert bra kontakt med modo
Låst ämne