1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2004404

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Rytter: Jag är övertygad om att han skulle producera bra i SHL också. Det som sticker ut är att han känns snabbare i tanken än de flesta andra i Allsvenskan.

Det som är så lovande med oss är att vi har blivit en sådan maskin. Det gör inget ifall en kedja ha en dålig dag på jobbet. Bisarrt nog har vi rejält med sparkapital. Toby har inte riktigt växlat upp ännu (även om han gör väldigt få misstag om vi bortser från idag). Jellvert och Pettersson har nog mer att ge. Och sedan har vi Öhman, som värvades som en stjärnback.

Det som möjligtvis saknades tidigare var den här riktiga spetskedjan som sprider skräck hos motståndarna, men i och med Tambellini har vi även fått den biten.

Att vi vinner så lätt utan att ens spela speciellt bra ser jag som någonting väldigt positivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Bad_Brett: Toby hade dock minst en väldigt fin uppåkning igår, väldigt nära att resultera i ett mål
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Bad_Brett:

Håller med och just detta med snabbare i tanken känns som något som Olofsson också besitter. Kanske är det åren på liten rink som format dem att vara snabbare i tanke och starkare på små ytor. Tycker dessa två ofta löser sargspelet och duellerna där på smarta sätt och ofta kommer ut med pucken eller hittar en medspelare istället för att förlora sin duell och ge bort pucken.

Imponerade hur snabbt Adam kommit in i vårt spel och spelet på stor rink, känns som han har högt hockey IQ, och detta är nog en spelare som är för bra för allsvenskan och nästa år spelar han på en högre nivå, samma gäller olofsson.

Som du säger är JJ kedjan ett riktigt hot, alla jobbar hårt och kan både spela fram och avsluta så det måste vara riktigt jobbig att möte dem. Vi har den leading line vi länge saknat.
Kommentera