1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2004762

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Monno:

LP är en sådan spelare som passar mot vissa lag och i vissa typer av matcher, där det blir mindre kamp och mycket spel fram och tillbaka passar han eftersom han är så kreativ och kan göra det oväntade. I matcher där det blir tight och mer fysiskt spel så kommer han bort lite.

Tror att med rätt matchning och coachning kommer han även klara av dessa matcher, han är fortfarande lite valpig trots att han förbättrat sig enormt jämfört med förra året. Min förhoppning är att han kommer komma starkt efter jul och vara en riktig joker för oss.

Viktigt att vi utvecklar LP och ser till att han vill stanna, det som är mest troligt är ju att vi lirar i HA även nästa år så då behöver vi TÅ och LP i truppen för att inte behöva värva ihop ett helt nytt lag. För missar vi är det nog bara att säga hejdå till Karla, JJ, Tambellini, Hagelin, Sylwander, Häggström, Forsberg, From, Norlinder, Berglund, Hedberg. Vissa lämnar för högre ligor, och vissa kommer inte få förlängt.


Lite kluven till lånet av Albin E, visst det är många matcher denna månad, men hade nog hellre sett att man använde sig mer av Karlström, LP och började matcha in andra juniorer som tvillingarna Wahlgren och finns kanske andra i J-laget som skulle kunna prova på spel i A-laget under denna period.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Rytter: Om Linus inte får spela i de tuffa matcherna. Hur ska han då utvecklas mot att klara dessa?
Jag tycker att han får alldeles för fragmenterad istid, så han får aldrig chansen att känna trygghet.
Kommentera