1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478705 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2004775

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Rytter: problemet är, tycker jag, att Hellkvist inte ens låter alla i matchtruppen få istid, Öhman t.ex tappar allt sitt självförtroende, får hoppa in några minuter, vill vi ha en bred trupp, vilket kommer behövas, så måste fler få istid , tror inte Modo försämras med lite rotation då det är match varannan dag, vissa mår bra av att vila alt spela mindre och t.o.m blir bättre då de kommer tillbaka, det ska inte vara ett straff att bli bänkad utan där ska Hellkvist m.fl. bygga vidare på gruppdynamiken och att alla är lika viktiga för gruppen, detta sagt utan att ha insyn i hur det verkligen är
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Heyerdal:
Jag tror att en klubb på sikt kan försämras om de för dagen bästa spelarena inte skall spela. Jag vågar nästan lova att det finns en plan för Linus och hans utveckling,
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Heyerdal: Ja, utvecklingen för Öhman går inte direkt åt rätt håll, känns som det blir fler och fler matcher när han sitter bänkad hela matcher. Men det är väl marginell skillnad om en sån spelare får 0 eller 5 minuter. Svårt att vara konstruktiv. Om man jämför med Hedberg, som natt och dag mellan deras självförtroenden.

2-0-målet mot löven låg han faktiskt bakom, hans pinch möjliggjorde det målet.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Heyerdal: Jag tror att vi är helt överens. Det räcker inte med att ge en spelare istid en match om man sedan sätter tillbaka denne på bänken relativt omgående. Man måste få chansen att under fler än två matcher få hyggligt med istid för att komma in i det och våga spela ut.
Som Öhman behandlas kommer han inte vara till någon som helst nytta i vinter. Han kommer alltid in i ett läge där han har all press på sig att prestera och aldrig känner förtroendet att spela sitt spel.
Kommentera