1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478752 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2004865

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Robin Ztorken L: Verkligen inte. Det vore förkastligt.
Jag tycker att verksamheten har två mål.
1, ha så bra förutsättningar som möjligt att gå upp till SHL till våren.
2, skapa förutsättningar för kommande säsonger.

Om det i vår är så att vi får skador alternativt att våra "bänknötare" utvecklats till att göra laget bättre i ett direktkval, är det då inte mer värt än någon poäng under hösten? Om vi inte får spelare till hockeygym för att vi skiter i våra juniorer, är det verkligen värt ett par poäng under vintern? Det vore som en bonde som maximerade uttaget ett år, men inte sår någonting till nästa år.

Ja, det är elitverksamhet, men det måste också bedrivas långsiktigt. Att vi spelar i allsvenskan beror till stor del på att vi inte var långsiktiga...

Dock är detta Gladers uppgift. Jag har full förståelse för att Hellkvist (och Bäckman) kortsiktigt kör bästa laget för dagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
J F K:
Fast med tanke på att vi har 4 spelare som är förstaårsseniorer och juniorer som är med i laget så kan man knappast hävda att vi skiter i våra juniorer.

Att göra som vi gjorde 16/17 är inget som vi direkt har haft någon nytta av, även om då spelade 8-12 juniorer varje match.

Sen blir det hur man än gör lite fel med facit i hand.

Sen får man kanske tillägga att de enda Öhman behöver visa är att han är bättre än Tommy E defensivt, vilket inte känns som att det är oöverstigligt.
Kommentera