1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2004867

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
J F K:
Fast med tanke på att vi har 4 spelare som är förstaårsseniorer och juniorer som är med i laget så kan man knappast hävda att vi skiter i våra juniorer.

Att göra som vi gjorde 16/17 är inget som vi direkt har haft någon nytta av, även om då spelade 8-12 juniorer varje match.

Sen blir det hur man än gör lite fel med facit i hand.

Sen får man kanske tillägga att de enda Öhman behöver visa är att han är bättre än Tommy E defensivt, vilket inte känns som att det är oöverstigligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Tarasov: Hur fan ska Öhman kunna bli bättre defensivt än Tommy E när han aldrig någonsin får en reell chans???? Öhman är en back som alltid kommer att spela lite svårare, för om han bara spelar enkelt så är han inte alls samma tillgång (som att be Foppa att sluta dribbla och bara spela sarg ut).
Öhman har under drygt en månad inte givits förtroendet så han kan spela ut.

Ja, vi kommer möjligen att skicka Norlinder till JVM och det är kanske Öhmans räddning.

Som sagt. Om vi roterat lite (vilket knappast gjort att vi legat sjua nu) så hade steget för Öhman varit mycket kortare.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2019-11-13
Tarasov: Nu var det en principiell diskussion, inte något specifikt fall. Fakta är att juniorverksamheten snudd på dog under Bäckman då en juniorback som slog en indianare var bänkad resten av matchen. Jag skrev verkligen inte att vi ska spela 100 juniorer per säsong, men jag tycker att vi borde kunna ha igång fler än 12 forwards och 6 backar. Skador kommer och ibland blir man ur form eller så utvecklas någon efter att ha fått förtroende.
Kommentera