1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480761 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005888

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
KB65: Berglund kom upp innan Hellkvist. Hedberg är värvad utifrån som nästan färdig. Wernblom, Åström, Karlkvist, Wahlgren med flera har skickats iväg på lån till andra klubbar.

Vi hade inte ens behövt plocka upp någon når Rosdahl gick sönder, utan bara satsa ordentligt på Linus. I ett lag med tolv raka, så kan vi alltså inte ens försöka spela med honom, utan plockar direkt in någon junior från Skellefteå.

Jag tycker att det påminner extremt mycket om Pelle Bäckman som någon skrev. Då försvarades han på samma sätt. Så många juniorer hade fått chansen (Ja, under Boork ja, bara tvillingarna under Bäckman). Vi tappade massor av bra juniorer och status på juniorsidan/hockeygym.
Men laget 99 var fantastiskt....

Kortsiktigt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K:
Men du kan inte komma och säga att Wernblom och Wahlgren inte fick chansen, men inget hände och i såna lägen kan det bästa för spelaren själv vara att få testa något nytt än bara köra på och hoppas det släpper.
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K:
Fast det kan kanske bero på talangbasen, hela centersidan blev NHL-spelare. Två av centrarna spelade OS 2010. Så Bäckman förvaltade laget bra inget snack om det men materialet är något av det västa vi haft.

Sen kan man ge spelare chansen men det är ingen garanti för att de stannar och det är lätt hänt att spelare försvinner.

Att vi fick problem senare beror på flera faktorer men att vi inte lyckades behålla Söderberg/wernblom/Hållberg kan väl kanske inte tillskrivas Böckman.

Sen med tanke på hur dagens hockey fungerar så kan ju Albin Eriksson bli nyttig för oss under flera år in han trivs här och får möjlighet till en större roll än i Saik.
Kommentera