1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005911

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
Tarasov: Ok, det är bara att inse. Flera här är sådana som hellre kissar på sig när de fryser än att tänka lite mer långsiktigt. Nu var mitt främsta argument mot att ta in en Albin Eriksson som - om man faktiskt ska vara realist - inte har det minst drivet att stanna här längre än nödvändigt, istället för att ge Linus Pettersson en ordentlig chans.

Argument som Viktor Berglund är ju bara korkade. Han är etablerad och en sådan skulle fått chansen hos Bäckman också likt Weinhandl eller tvillingarna. Norlinder är faktiskt den enda som kommit fram under Hellkvist.

Det är de på gränsen som Bäckman och Hellkvist helt enkelt inte vill utveckla. Hade vi haft samma resonemang innan Bäckman, så skulle vi inte haft det laget Bäckman hade -99. Sådana som Salomonsson, Hasse J och många andra skulle under Bäckman och Hellkvist skickats iväg och vi hade istället plockat in etablerade elitseriespelare utan samma utvecklingsmöjligheter. Snacka om en fantastisk talangbas i all ära, men den där talangbasen fanns ju där för att vi vågade utveckla gränsspelare själva istället för att skicka iväg dem.

Men som sagt. Jag kan köpa det mesta av vad som gjorts, förutom att ta in Albin Eriksson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Skulle inte säga att det handlar om att Kissa på sig när man fryser.
Vi kissar ju på oss i vetskapen att det finns någon annan som har kunskap och sikte nog för att fortsätta hålla oss varm när vår blåsa är tom.
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K:
Så du drar slutsatsen att man tänker kortsiktigt pga oenighet kring hur en spelare behandlas eller ett beslut?

Sen vill jag nog påstå att vi har en rejäl chans att ta steget upp iår, och tabellplacering kan vara till god hjälp där så man bör göra allt i sin makt för att behålla greppet om den. Om vi går upp så har vi dessutom goda möjligheter att överleva första året om vi får de 3 backar och några till, det är inte säkert att det går ändå. Man bör göra allt i sin makt för det scenariot.
Kommentera