1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478956 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2007903

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Rytter: ang. Tambellini; har vi verkligen tackat lövenbloggaren tillräckligt för humorn i inlägget där de dömde ut Tambelini och hyllade Vesell efter en match vardera?! Försökte personligen få till en uppföljare på den artikeln genom att ställa lite frågor i kommentatorsfältet (loven4ever.com/15-vesel-vs-tambellini/) men tydligen är det inte lika kul att jämföra nyförvärv längre, kändes som att han försökte prata om annat istället och hockeyoraklet ?Pucken? har heller inte svarat, trots att jag som en hommage till honom (och det hockeykunnande han under 50 år förvärvat) valde namnet ?Stöten? som alias när jag kommenterade... ??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Jouko Narvanma:

Ja det är humor på hög nivå! Kan inte fatta att man efter en mach så kategoriskt kan bedöma och såga/hylla spelare. Ge dom 10-15 omgångar innan man ens ser vart det pekar.

Men mantrat från Löven verkar nu vara 1) Låg på "jesus" bord men han tackade nej och 2) Betalda av externa finansiärer

Weigel är ju intressant också, visst 6p på 7 matcher men han har samtidigt -1 i +/-. Det jag har sett så visst han är grym i sista tredjedelen av banan men har jobbigare i mittzon och försvarszon. Det är en spelare jag är glad att vi inte har i modo, han kan nog vara en pest i omklädningsrummet om det går emot honom.

Hörde du förresten att han låg på Gladers bord men han tackade nej till honom, det fanns dessutom externa finansiärer som var redo att ta hela lönen för nästa nyförvärv....
Kommentera

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Jouko Narvanma:
Välkommen till forumet👍
Kommentera

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Jouko Narvanma: Stor o elegant humor 😂💪🏼
Kommentera