1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2007956

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
J F K:

Absolut så är det! Är ju dock en styrka och trygghet för oss att vara så bra i fem mot fem. Dessutom har ju vårt PP gått upp mot starka 20% och är nog en stor del i förklaringen till vår långa vinstrad samt det stora siffrorna i matchen.

En sak kan vi fastställa presterar vi ett normalt PP och BP är vi otroligt svåra att möta då vi hela tiden hotar i fem mot fem också. Det lovar gott inför fortsättningen om vi ska sluta topp2.

Timrå är ju motsatsen anledningen att dom ligger så högt nu är ju att deras PP räddade dom i början, dom hade väl nära 40% ett tag och det håller aldrig över säsong. Så att dom fick en svacka och tappade lite när PP gick knackigt var ju naturligt. Nu verkar dom stabiliserat fem mot fem en aning så blir spännande att se hur dom kommer prestera i fortsättningen.

Löven känns svåra, imponerar inte alltid (VH hemma t.ex) men tar ändå segrarna. Så dom tror jag definitivt är i toppen för att stanna. Dom har inte haft någon riktigt svacka än heller och verkar så stabila så frågan är om den kommer, tror inte den blir långvarig isf, svårt att se dom förlora 2-3 matcher i rad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Rytter: Jag tycker att Timrå gjorde en riktigt bra match mot BIK senast. För första gången på länge som jag sett dem fick de med sig farten in i anfallszonen, istället för att backarna åker upp med pucken och ytterforwards står på blå och väntar. Möjligen berodde det till viss del på att BIK verkligen bjöd upp till spel till skillnad från många andra av Timrås motståndare, men det kan också vara ett tecken på att Timrå är på väg ur svackan.

Löven är väldigt ojämna det jag sett. Man övertygar verkligen inte spelmässigt varje gång, men man hittar ändå sätt att vinna.
Kommentera