1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479936 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2009829

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: MODOs matcher känns betydligt frejdigare än lövens matcher, löven har släppt in 38 mål hittills mot MODOs 51, med en match mindre spelat. Tror som du säger att ni måste hitta en jämnare defensiv för löven faller sällan ur ramen defensivt och det är den största styrkan för löven. Däremot känns det som att första målet är enormt viktigt nästa helg, MODO verkar kunna göra 3-4 mål i ett sjok bara ni får lite go medans löven mer nöter ner sina motståndare. Kommer nog bli en jävligt tight match nästa helg. Hoppas samma tempo som matchen mot Timrå :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Det är lite som JFK säger, under Hellkvist kommer vi knappast ha seriens bästa defensiv sett över hela serien. Han uppmuntrar spelare att ALLTID spela sig ur zon, slå svåra passningar osv. Det är så han vill spela.
Men just pga det också har vi en riktigt giftig offensiv.
Det blir en rolig och fartfylld hockey, och bidrar säkert till att en sån som Norlinder stannade kvar i klubben trots att vi harvar i HA.
Vilket spel som blir vägvinnande i år är för tidigt att säga, men jag med mina färgade Modo-ögon tycker vi haft bra koll på er båda matcherna utom första perioden här senast.
Om vi skulle mötas i HA-final känns det dock vidöppet, då spelar inte seriematcherna någon som helst roll längre.
Blir hårdare spel, kanske annan domarnivå och scouting och anpassning av spelet till motståndaren blir ännu viktigare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Jag har just nu Löven som seriens bästa lag, man vinner sina matcher och det känns som att man sällan faller ur ramen och förlorar 3p.
Modo kanske har en liten (läs liten) högra högsta nivå men däremot så är man inte lika disciplinerade och har en lägre lägsta nivå vilket medför att Löven ligger före i tabellen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Modo har under Hellkvist offensiven i fokus. Löven har under Fagervall defensiven. När vi inte jobbar hårt och är fokuserade så är vi helt klart sårbara bakåt, men samtidigt så såg vi mot Löven senast att de knappt fick en enda rejäl målchans innan frilägen i boxplay i slutet av andra. Vi kan spela bra defensivt utan puck uppenbarligen, men i serielunken känns det som att fokus är att göra fler än motståndarna. Tambellini hade väl ensam kunnat göra fem mål mot Tingsryd...
Kommentera