1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481396 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2011044

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
puffe: Tycker inte han var i närheten av så dålig som beskrivs här.
Han gör fortfarande så jävla mycket som verkas tas för givet av många. Vänder bort spelare, startar och sätter fart på uppspelen, fruktansvärt skicklig på små ytor att med korta pass ta sig förbi motståndare osv.
Om vi haft 6 st O. Hedman kanske man varit aningen starkare i egen zon, men uppspel och offensiv hade blivit lidande.
Hela Modo är dålig idag, inte bara Tom.
Trött på att läsa allt gnäll på honom såfort han gör ett misstag.
Andra klubbar i HA skulle döda för att ha en back i hans kaliber.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
Nucky: Han rådde för två mål helt själv ikväll och två frilägen. Han var den som rådde för överlägset flest målchanser för Västervik.
Hade han inte sett så sjukt nonchalant och proppmätt ut så hade det inte retat mig, men han ser ut som han inte kunde bry sig ett enda dugg över att han är inne på mål bakåt.

Att han sedan kan vara så dålig och nonchalant utan att han (som Johnsson och Karlkvist) någonsin får mindre speltid retar mig.

Han ska ha en massa beröm när han varit så bra som han varit i höst i många matcher, men när lagets kanske bäste back uppträder som att han är för bra för att jobba hem när han tappat pucken så stor det mig mycket mer än om Hedman gör en miss.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
Nucky: Håller med om att hela MoDo var usla idag, igen...
Men Tom släppte väl markeringen på 2 mål? (kanske bara ett, men tror det var två).

Med den speltid han o några andra har, ökar ju kraven, både han och Norlinder har börjat spela väldigt krångligt senaste tiden, men det är Hellqvist som ska lastas för detta kanske, inte ungbackarna. Men han gjorde ingen lysande match idag, tycker jag.
Kommentera