1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481275 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2011051

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
Nucky: Han rådde för två mål helt själv ikväll och två frilägen. Han var den som rådde för överlägset flest målchanser för Västervik.
Hade han inte sett så sjukt nonchalant och proppmätt ut så hade det inte retat mig, men han ser ut som han inte kunde bry sig ett enda dugg över att han är inne på mål bakåt.

Att han sedan kan vara så dålig och nonchalant utan att han (som Johnsson och Karlkvist) någonsin får mindre speltid retar mig.

Han ska ha en massa beröm när han varit så bra som han varit i höst i många matcher, men när lagets kanske bäste back uppträder som att han är för bra för att jobba hem när han tappat pucken så stor det mig mycket mer än om Hedman gör en miss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
J F K: Ja han var inte felfri, men det var nog ingen annan heller igår.
Själv retade jag mig nåt enormt på förstakedjans duttande och Karlas backhandpass bakom ryggen, inte sällan när man försökte ta sig över egen blå. Galet hur enkelt och ofta Västervik tilläts vända spelet på oss.
Uppenbarligen måste man byta spelsätt dessa matcher ifall man inte klarar av att spela sig in i offensiv zon.

Fruktansvärt märkligt också att inte Wallinder och Styf fick spela igår. Från att ha varit den klubb som släpper upp flest juniorer är det nu tvärstopp på den fronten.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2019-12-04
J F K: Nu såg jag inte mycket av matchen.

Men just angående Hedberg så ska man ju faktiskt ha i åtanke att han är ju ändå bara 20år (Än om det känns som han varit med så länge så han kunnat vara 25)
Att unga spelare har dippar måste man nästan räkna med. Kanske framförallt med den istid han haft.

Tror nog han skulle må bra av att dra ned lite på istiden och att Enström får steppa upp lite igen i istid. (Kanske inte som ifjol men nog borde han klara mer ett tag)
Kommentera