1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012753

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy :

Citat från kommentarer på Vikfancentral:

Kjell Karlsson: "Men-faktagranskning-jag har mkt god insikt i företagsvärlden i Umeå och sanningen är just att finansiärer/företag står i kö för att betala Kenntäs klassvärvningar.
Anton Holm nästa? Vi har nämligen allt nu, men ingen sniper. US killarna är bra men otroligt kladdiga, faktiskt."

Olle: "Nu ska det dock tilläggas att samtliga värvningar under senhösten och vintern (Weigel, Vesel, Palmquist och Liss) finansierats av externa intressenter. Nu när Löven äntligen hittat in på vinnarspåret står företagen på rad för att hjälpa till."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Kunglouie: "sanningen är just att finansiärer/företag står i kö för att betala Kenntäs klassvärvningar."

Så kan det mycket väl vara, Umeå har ju några sportintresserade med bra kapital. Men som sagt, inget är gratis här i världen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KunglouieTack för informationen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kunglouie: Förutom Canata, vad är klassvärvningar? Fanns det någon som inte kunnat blunda och peka på Cooper, Crandall, Huthings eller Deillert? Weigel och Liss är också svindyra som jag tror har högre flopprisk, men ändå bara är resultatet av mest pengar.

Så vilka värvningar förutom Canata är egentligen fingertoppskänsla? Det ska då vara de två nordamerikanerna Palmqvist och Vesel, men det är liksom inte spjutspets om man inte är lövenbloggare med mindervärdeskomplex.
Kommentera