1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2019019

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Seriöst hur kan ni tycka Dahlén är överskattad? Inte som att någon påstått att han håller NHL-klass just nu.

Sanningen är att Dahlén är seriens klart bästa spelare. En nivå över alla andra. Tambellini och JJ måste bevisa betydligt mer innan de ens kan jämföras med Dahlén.

Seriens bästa spelare 16/17, 17/18 och nu 19/20.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
goleafs:

Tyvärr är Dahlén inte seriens bästa spelare, det är bara media som går på namnet på tröjan som tycker det. Största namnet är han, men inte den spelare som presterat bäst under säsongen. Nu väger jag inte in potential utan tittar enbart på prestation och vad man betyder för sitt lag.

Finns en del spelare som är mer kompletta och spelar en bättre ishockey. Väger då in allt som defensiv, spel utan puck osv, och inte bara poäng.

Cannata är en som presterat bättre, Tambellini spelar på en högre nivå än Dahlén, förutom att ha ett bättre poängsnitt är han mer komplett som spelare och jobbar hårt i defensiven och spelet utan puck, producerar i 5 mot 5. Stor och stark och skapar ytor åt medspelare och starkt bidragande till kedjans framgång. Skulle även säga att JJ i år har spelat en bättre hockey än Dahlén.

Skulle aldrig byta Tambellini eller JJ mot Dahlén. Tror inte heller att du skulle vilja byta cannata mot Dahlén. Sedan undrar jag ifall inte lundin varit timrås viktigaste spelare, utan honom hade inte Dahlén kommit undan med att fuska i defensiven, det är lundin som balanserar upp den kedjan och dessutom bidrar framåt, så tror han är extremt viktig för Dahléns framgång och Timrås framgång.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
goleafs: Gulligt att du kommer in för att försvara dina nya vänner😆
Har du överhuvudtaget sett honom spela?
Byggd som en räka verkar han vara allergisk både mot gymet och närkamper. Glider runt aldrig närmare än 5 från sargen och väntar på att hans kedjekompisar ska gräva fram pucken åt honom.
Bemödar sig aldrig med någon större defensiv. Gör mycket poäng, men mest för att han har helt fria tyglar från Freddan.
I Modo hade aldrig Hellkvist tolererat sådant uppträdande, vilket jag är glad för.
Hyfsad på rören och riktigt bra skott. Vek som få. Djävulskt överskattad.

Tambellini är ett par klasser bättre.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
goleafs: Att säga att Dahlén var bättre än ejdsell, jacob Nilsson och Mattias Bromé är bara befängt
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
goleafs:
Överskattad beror nog på vilka halmgubbar man vill bygga. Men som du säger en mkt bra spelare. Däremot så vet inte han är ”klart” bättre än alla andra av det Tambellini visat hittills så kan iaf argumentera för att han är lika bra om vi bortser från historik/potential.
Låst ämne