1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481737 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2019078

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
goleafs:

Tyvärr är Dahlén inte seriens bästa spelare, det är bara media som går på namnet på tröjan som tycker det. Största namnet är han, men inte den spelare som presterat bäst under säsongen. Nu väger jag inte in potential utan tittar enbart på prestation och vad man betyder för sitt lag.

Finns en del spelare som är mer kompletta och spelar en bättre ishockey. Väger då in allt som defensiv, spel utan puck osv, och inte bara poäng.

Cannata är en som presterat bättre, Tambellini spelar på en högre nivå än Dahlén, förutom att ha ett bättre poängsnitt är han mer komplett som spelare och jobbar hårt i defensiven och spelet utan puck, producerar i 5 mot 5. Stor och stark och skapar ytor åt medspelare och starkt bidragande till kedjans framgång. Skulle även säga att JJ i år har spelat en bättre hockey än Dahlén.

Skulle aldrig byta Tambellini eller JJ mot Dahlén. Tror inte heller att du skulle vilja byta cannata mot Dahlén. Sedan undrar jag ifall inte lundin varit timrås viktigaste spelare, utan honom hade inte Dahlén kommit undan med att fuska i defensiven, det är lundin som balanserar upp den kedjan och dessutom bidrar framåt, så tror han är extremt viktig för Dahléns framgång och Timrås framgång.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Rytter: Jag tror inte på att Dahlén kmr till NHL nånsin. Kanske ett par svängar i SHL max.
Det som Timråiter retar upp sig på, vilket ni inte verkar kunna förstå, är erat häcklande på honom. Lägg ner det så slipper ni diskussionerna.
Dahlén betyder mycket för Timrå, punkt. Oavsett vad ni tycker.
Låst ämne