1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481765 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2022938

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: När vi ändå pratar Löven. =)

Det var ju någon av lövarna här inne (Kommer tyvärr inte ihåg vem, sorry) som hävdade att Björklöven hade ett bredare lag än Modo. Med mer produktion nedåt i kedjorna.

Fick lov att kolla på det. Och ja det är svårt att bortse från att vår 1a kedja gjorde typ alla mål 40ggr i rad ett tag. Men, generellt skulle jag säga att bortsett från att vår topp med 1a linan gjort otroligt mycket mer poäng än Lövens dito så är det väldigt jämnt. Spelarna rankade 4-12 ligger faktiskt väldigt likt i produktion med visst övertag för Modo.

Vad ger denna info då? Ja nästan ingenting. Men det jag lite vill hävda är dock (som många nog förstår) så är det inte bristande produktion av våra andra kedjor som gör att vi är efter löven. Snarare att vi släpper in så helvetiskt mkt mer mål. =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Får man lägga in en notis ang Modo mitt allt Löven surr ??

Modo har en nyhet att släppa nu kl 14.10 på Modo channel !!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Det går inte att komma ifrån att vi var lidande av att Rosdahl och Hagelin gått skadade, samtidigt som Olofsson hämmats av problem i AC-leden. (Den sitter i axeln och har påverkat honom sedan han brakade in i sargen). Det känns som att man nu fått igång den kedjan och att vi återigen har bredd.

Det är lätt att glömma Hagelin, men jag har för mig att han var den forward som under våren ifjol gjorde flest poäng. Skulle han komma nära den formen skulle vi få en otrolig bredd...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nyhetsuppdatering klockan 14:10 om herrlaget :)
Kommentera