1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2025894

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Jag håller helt klart med om att det är bra att promota projektet och uppmana andra att engagera sig. Jag misstolkade väl det du skrev och det kanske slog lite väl "close to home" då man själv är företagare som har bidragit. Starkast är vi klart tillsammans, alla behövs och alla insatser räknas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MikkeLaagåård: Hej, Om du/ditt företag stöttar MoDo så är ingen gladare än jag. Som du förstår är jag MoDoit intill döden, men vilket företag representerar du? Vi kan höras privat om du vill?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MikkeLaagåård: Jag vet ju hur många företagare som brinner för Modo. Jag var med o startade en supporterklubb i södra Sverige och vi fick en massa bidrag från företag med MoDo-anknytning. Så mitt inlägg gällde inte större företag, utan ville att skribenter som 'har företag' skulle engagera sej. No hard fellings. Vi älskar samma klubb
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MikkeLaagåård:

Företagen är otroligt viktiga då dom skapar basen och grunden för att initiativ som dessa ska bli lyckade. Privatpersonerna står för bonusen.

Sedan är det bra att det finns nivåer för alla, det viktiga som privatperson är inte hur mycket man bidrar utan att man gör det.
Kommentera