1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2026083

Sv: Silly season - 2019
ante08:

Nästan så jag hoppas på det. Ännu mer morot att slå real-löven, och om dom missar kommer det vara baksmälla så det heter duga. Lika bra att dom får gasa på och bygga upp ett jättefavorittryck.

Sedan detta med att störa dynamiken i truppen, kul för det som får kliva av i slutet på resan innnan själva partyt börjar. Några förändringar under säsong kan man tåla, men för varje förändring finns en risk till missnöje. Spelare som blir petade, spelare som får istiden minskad, spelare som är värvade för PP som petas åt sidan osv. Sedan tror jag att man behöver alla roller i ett kval, det är sällan de offensiva spelarna som fäller avgörandet, grovjobbarna och energi spelarna är nog så viktiga. Se på IKO där engsund, Modigs mfl spelade sin bästa hockey i kvalet, då gjorde det inget att dom tappade en av sina bästa forwards mitt under kvalet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Om vi nu lyckas hamna i final mot Real så vore det fruktansvärt skönt att slå ut dom! Höll inte Aik på att tok-värva förra året och allt sket sig när det gällde som mest..?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Real Löven som har lägre spelarbudget än Modo.
hockeynews.se/articles/9443/
17 miljoner har Modo?


I denna intervju som kom för 2 dagar sedan med Kenttä (blogg.mittmedia.se/hockeypuls/) frågar reporten 53 minuter in:
"17 miljoner i budget?"
"Kenttä: Nä den är mycket mindre"

Så det är starkt av Löven att vara före Real Modo i tabellen. Hoppas vi kan fortsätta så resten av säsongen. Modo är ett riktigt köpelag!
Låst ämne