1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481650 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2026128

Sv: Silly season - 2019
snubb:

Det finns inte en chans att de verkliga siffrorna är högre för Löven än för Modo, om man räknar in de sena värvningarna. Ni har överlägst högst budget i serien så lev med det. Alla som begriper något vet detta och kan se att så är fallet, sedan är ju budget inte någon bra jämförelse för det beror på vad man räknar in i lönebudgeten och vad man bokar in under andra poster. Olika klubbar räknar lite olika.

Du kan gärna få tro att så inte är fallet.

Men när årsbokslutet kommer så ska detta plockas isär i detalj så ska du få se, där blir det svart på vitt vad kostnadsmassan är för de bägge klubbarna.

Klart att man alltid vill säga att man fyndar, men tror du att det var annat än pengar som fick Liss, Weigel, Crandall, Deilert mfl att flytta norrut? För att nämna några.

Palmqvist fick väl 100 kEUR netto för sitt kontrakt och det är sjuka pengar i HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Du har hört siffror från rykten men ingen av oss vet exakt hur det ligger till. Det vi vet är att Modo har 17 miljoner i budget (minst) och Löven ligger under detta enligt Kenttä då. Löven började med lägre budget än förra säsongen och har värvat några spelare efter detta. Troligtvis har vi ännu inte kommit upp i Real Modos nivå men kanske? Vi får se.
Låst ämne