1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480574 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2026498

Sv: Modo - Karlskoga 2020-01-22
puffe:

Detta är mitt sista svar i denna diskussion.

Nej jag tycker inte att vi ska ändra eller bänka någon nu. Förstakedjan är i en svacka det ser alla, men trots det spelar dom +1 och skapar det avgörande målet. Sedan har vi tambellinis chans som granskades. Så det händer saker när dom är inne, även om det inte är samma glänsande offensiv som tidigare. Att då bänka spelaren jj i kedjan är idiotisk när vi inte har någon bättre att sätt in där, dessutom kommer kemin i övriga kedjor ändras och vi ska absolut inte ändra på duon rosdahl/olofsson.

Så säg mig vem som ska ta JJ:s plats? Hur skulle laget se ut? Blir vi som lag starkare av att honom på bänken?

Nej dom måste hitta vägar ur svackan genom att spela och lösa problemet. Är dom slitna så låt dom vila lite från träning istället och köra rehab.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-01-22
Även om inte första kedjan funkar just nu så tycker jag inte någon ska börja röra om, om det inte kommer in en ny eftersom resten av kedjorna verkar funka, och riskera förstöra 3 kedjor för att få igång 1 känns väl sådär, dom skapar ju fortfarande lägen, behöver bara lite tur att en ramlar in så kan dom vara igång igen, hade varit en helt annan sak om inte resten av kedjorna funkat.
Kommentera