1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2026964

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Tveksamt om Ottosson får spela center ens.
Ottosson är vad jag minns en lite begränsad spelare, men som är väldigt duktig på att gå rakt mot mål. Ingen jättenaturlig center enligt mig, men då har jag inte sett honom på länge. Faktiskt tycker jag att han påminner lite om Fredric Andersson. I rätt miljö blir de bra, men de är beroende av andra spelare i högre grad än de flesta. Det är nog därför han inte alls utvecklat som han velat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Jag tycker du har läst honom helt fel. Ottoson är en klassisk center. Bra på skridskorna, bra spelsinne. Lite vek. Låter som du tänker på Viktor Öhman, som gick på hockeygym samtidigt, som nog är mer begränsad på seniornivå.

Andersson är en brunkarcenter med lite offensiva skills tycker jag. En Gradin typ. Lite oväntat att han producererar som han gör, jag tror att han är duktig på att vara på rätt plats. Men inte alls lika.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: Jag ser två möjliga scenarior. Antingen spelar Ottosson ytter med Liss och Weigel, eller så centrar han fjärdekedjan och spelar med Lindquist (som hade väldigt bra kemi med Ottosson 17/18) och typ Lundberg eller William E.

Jag tror inte att man rör Vesel, Andersson eller Weigel från sina centerplatser. Sedan tycker jag inte det gör något om Ottosson hamnar i fjärdekedjan, då vi nu har producerande spelare i alla kedjor. I praktiken har vi ju egentligen ingen traditionell tredje- eller fjärdekedja som ska brunka och kämpa.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K:

Skulle vara väldigt intressant ifall Ottosson tar center platsen från Weigel. Han fullkomligt älskar att spela ytter, kan bli upplagt för en spännande utmaning för ledarstaben.

Sedan är Ottosson svår, hans säsong i löven var ju en hit, men vi ska tänka på att han spelade högt upp och var given i PP och då ska poängen komma.

Denna roll har han inte haft i FBK eller LHC så då går det tyngre, han är ingen tredje/fjärde kedjespelare. Så att han ska göra poäng i samma takt i löven tror jag inte på, ifall dom inte börjar mixtra i sina givna första och andrakedjor.

Han är svår placerad, känns mer som frukten av att man köper honom för att man kan och inte för att man absolut behöver denna typ av spelare.
Låst ämne