1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481271 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028005

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det ska väl gå att han en saklig diskussion utan att ta till ironi och personangrepp, kom igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Jag ber om ursäkt, men ingenting tyder egentligen på att de från Löven som hävdar att Modo har en högre spelarbudget är här är på forumet av någon annan anledning än att provocera. Löven tar in de dyraste från AIK som ifjol hade seriens högsta budget. Man tar in Palmqvist, Liss, Grundström och några till dessutom. Det är fullständigt omöjligt att inte laget Björklöven betalar ut mest till spelarna i hela serien med marignal. Lika tydligt är Modo på samma sätt tvåa i vinter. (Vilket jag inte har ett problem att erkänna).

Sedan tror jag inte det belastar Löven lika mycket då man har - i sammahanget - extremt mycket externt kapital som finansierar spelarkostnaderna. Det är inte bara Danielsson, utan även andra som vad jag hört lägger till rätt mycket pengar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Verkar va ett sjukt mindervärdeskomplex när det gäller pengar här..Alla bortförklaringar till Modos höga spelarbudget tas till för att få det att låta så bra som möjligt. Alternativet vore väl att acceptera att Modo lägger mest eller näst mest pengar i HA på spelare och det verkar inte va okej..
Kommentera