1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481275 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028008

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Jag ber om ursäkt, men ingenting tyder egentligen på att de från Löven som hävdar att Modo har en högre spelarbudget är här är på forumet av någon annan anledning än att provocera. Löven tar in de dyraste från AIK som ifjol hade seriens högsta budget. Man tar in Palmqvist, Liss, Grundström och några till dessutom. Det är fullständigt omöjligt att inte laget Björklöven betalar ut mest till spelarna i hela serien med marignal. Lika tydligt är Modo på samma sätt tvåa i vinter. (Vilket jag inte har ett problem att erkänna).

Sedan tror jag inte det belastar Löven lika mycket då man har - i sammahanget - extremt mycket externt kapital som finansierar spelarkostnaderna. Det är inte bara Danielsson, utan även andra som vad jag hört lägger till rätt mycket pengar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror också att vi har högre budget än er om man räknar med allt som tillkommit under säsongen. Däremot tror jag inte att det handlar om SÅ mycket mer som ni modoiter verkar tro.

Rätt tröttsam diskussion. Vi kommer inte veta vilka som har rätt förrän juni-juli.

Just nu ser jag bara framemot att åka till Övik på onsdag och få en försmak av finalen som väntar i mars. Kommer bli en fullständigt magisk (och ångestfylld) matchserie.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det som tyder på att Modo har högre är ju att alla som har insyn i Löven hävdar det. Det har sagts innan säsongen att löven skulle börja med lägre budget än förra året och Kenttä sa för någon vecka sedan att den var lägre än 17 osv. Så det är väl det vi lövensupportrar litar på. Men det får vi väl syna när siffrorna kommer helt enkelt. Nu är vi iaf överens om att Modo/Löven har högst budget i serien oavsett vem som kommer först och det är ju alltid något.. :). Båda lagen har ju gjort vad man kunnat av pengarna som kommit in och det har man gjort bra då vi kommer mötas i finalen sen!
Kommentera