1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479945 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028513

Sv: Apropå ingenting...
udden: Ett ännu mer förvirrat inlägg.. omöjligt att hänga med i dina svängar.. 6 transatlanter har vi inte 7. Sedan är lönnlöv kanadensare. Du borde läsa på lite för dina kunskaper är otroligt bristfälliga. Först KK sedan fel antalet transatlanter som du kallar lönnlöv sedan var det endast nedgradering.. vad härnäst?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Var det 7 st ja en hel del kanske ska ringa Jesus så kanske han kan värva 7 st till ,,Vi väntar tills säsongen är slut kan ge lite tips, för mig är detta avslutat och vi får se vilket lag som spelar i SHL nästa säsong eller så blir vi kvar i AS i alla fall Modo för Löv blir det div 1 igen då börsen är tömd
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

21:e april 2010 – Björklöven begär sig själva i konkurs vid Umeå Tingsrätt.

17:e maj 2010 – Intresseföreningen Björklövens vänner lämnar in en ansökan till tingsrätten för att överklaga Björklövens konkurs.

24:e maj 2010 – Hovrätten i övre Norrland upphäver Tingsrättens beslut om konkurs.

7:e juni 2010 – Björklöven beviljas ingen elitlicens för fortsatt spel i HockeyAllsvenskan och degraderas till spel i division 1A

29:e juni 2010 – Svenska ishockeyförbundet meddelar nu att de avslår Björklövens överklagan mot beslutet att fråntas klubben deras elitlicens.


Du får gärna kalla det att ni aldrig var i konkurs om det känns bättre, andra ser hur misskött detta var. Och degraderingen var kvittot på detta.

Grattis ni var aldrig i konkurs, det måste kännas bra.
Kommentera