1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480296 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030191

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Rytter: Senaste 3-4 matcherna.
Som jag skrev tidigare så vann vi tex mot Löven fast vi gör en stundtals riktigt dålig match, Västervik var heller ingen bra match, riktigt dålig som vanligt och idag gör Modo en riktigt slätstruken insats, faktum är att vi varit rätt släta i spelet sista tiden men räddat poäng av framförallt en storspelande Hanses och individuell skicklighet, samspelet mellan lagdelarna har varit sisådär.

Formen bestäms inte helt utav hur många poäng man tar, formen kan också bestämmas av hur man spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo:

Fast det är poäng och inte formen hur man spelar (eller hur du nu uttryckte dig) som ligger till grund för placering i tabellen.

Vi har goda chanser att ta plats 2 med tanke på att vi är bra på att plocka poäng även om inte spelet stämmer helt.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Insatsen mot BIK var riktigt bra och även matcherna där innan. Jag tycker inte att vi var särskilt dålig mot Löven, vi viker ner oss rejält i andra men de får samtidigt ingen utdelning, resten är en ganska jämn historia. Västervik och dagens match var dåliga.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Vill tillägga att löven gjorde en riktigt dålig match och blev räddade av cannata, västerås var mycket bättre men fick inte in pucken. Hoppas Bartosak kan bli en sån för oss också.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Ganska logiskt med en dipp efter luckan uppstod till tredje laget. Det blir en utmaning att formtoppad till den allsvenska finalen utan att dippa allt för mycket innan det är dags.
Kommentera