1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478653 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030231

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Nucky: Jag skriver detta till alla som kommenterade mitt inlägg sent igår kväll om formen etc.
Jag tyckte jag var tydlig med att formen vi har NU spelmässigt så är vi inte ett shl lag, vi kommer mest troligen om inget jätteoväntat händer att knipa 2:a platsen. Jag skrev också att i ett kval är det endast Timrå som vi nog får det svårt att slå, dom har en sjuk tendens att nästan alltid göra sina bästa matcher mot oss medans vi glider runt på en grilla och bjuder på puckar i egen kasse.

Med det sagt så tror jag vi har en bra chans att spela shl till våren OM laget kan steppa upp minst 3 snäpp till kvalet och börja spela som ett lag igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: rätt stor risk/chans att vi får möta Timrå i ett kval, blir vi tvåa och förlorar mot löven o Tik vinner slutspelsserien möts vi, blir de tvåa och förlorar mot löven samtidigt som vi vinner slutspelsserien möts vi, bara spekulationer förstås då mycket kan förändras men föreslår att vi blir minst tvåa och vinner över löven !
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Känns hyfsat onödigt att ens prata om hur bra vi skulle stå emot ett SHL-lag i nuläget, när det är typ två månader bort. Formtoppar man just nu, så gör man fel.

Vi ska först och främst inte släppa till alltför mycket mot våra allsvenska konkurrenter och sen hitta formen lagom till finalen.
Kommentera