1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2031675

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
J F K:

En skitmatch! Man funderar om det går vinterkräksjuka i laget för det såg så orkeslöst ut i början, men sedan när man växlar upp visar man ju att så inte är fallet, det var fel inställning och fokus.

Kan man känt lite undermedvetet att man ligger i vakum, man kan inte gå ikapp löven och man kommer inte ha någon som kommer ikapp för andraplatsen, så man skapar inte 100% fokus.

Nu får vi se vad laget går för när dom får kniven mot strupen för att hålla undan. Tacksamt att vi har 6p ner, gäller att hålla undan nu för Timrå, BIK kommer nog inte släppa många poäng.

Det positiva är att vi borde få tillbaka några backar snart, tycker Öhman saknas rejält, han är kvick och kan öppna upp snabbt bakifrån. Norlinder lika så han kan både transportera och öppna upp mycket is med sin smarthet.

Sedan tycker jag att nyförvärven verkar lovande, lite träningar med laget så kommer Iikka komma mer och mer, han bränner väl 2.3 egna lägen samt spelar fram till 2-3 bra lägen.

Bartosak kommer bli bra, tycker han ser lugn och trygg ut och han spelar aggressivt mot skytt när han behöver. Gör försvaret bara sitt att ta undan returer och hålla undan pass så kommer han växa. Målen är inte så mycket att säga om, visst att en målvakt i zonen kan ta allt. 1-0 är ett skott som är på väg utanför och ser ut som han har koll på det, sedan styr det framför mål på en skridsko och han får försöka reagera och nästan att han får ihop benen. 2-0 är ett friläge. 3-0 kommer i 5 mot 3 när dom spelar bort vår box och får ett skott från nära håll. 4-0 så missar vi helt och han kan inte göra mycket, han måste fokusera på skytten som kliver in och när han kommer ut så är det helt rent vid stolpen och ssk:aren kan styra in i öppet mål.

Framåt sista halvan skapar vi bra lägen men pucken vill inte in. Belov trycker ett stenhårt skott i kryssribban, Iikka har 2-3 lägen men SSK:s målis gör några fina räddningar.

Bara glömma och gå vidare, 9 matcher kvar, fokus är på nästa match och inget annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Amen! Bara att ta nya tag :)
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: kan ingen ta andra platsen?
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Det är nu dom ska överbevisa oss så blir spännande att se dom kommande matcherna nu om man lyckas skaka av sig dom 2 senaste matcherna. Nä nu är det press rejält på grabbarna både Timrå och Karlskoga jagar oss rejält. Men Timrå känns hetast dom har ett betydligt bättre lag med mer spets.
Kommentera