1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480949 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2031694

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Dagis:

Nu var det inte så jag menade, att jag säger att det är omöjligt, självklart kan lag gå om så länge det finns tillräckligt med poäng att spela om.

Syftade mer ifall känslan av att man ligger i ett vakum smugit sig in i truppen och individers huvuden, man tror inte riktigt på att man kan gå ikapp löven och tror inte riktigt att på så få matcher så ska lagen under ta in 10p som det var ett tag. Alltså att detta helt undermedvetet har smugit sig in och att man inte får fram 100% inställning och fokus.

Försöker bara resonera kring hur det kan se så slarvigt ut i en match som vi som supportrar ser gäller mycket. För bara två matcher sedan mötte vi löven och då var det ett annat lag, hade vi uppträtt så här hade det blivit tvåsiffrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Ok här har ni matcherna som är kvar. Ska vi köra en gissning hur det slutar.

Självklart är nyckelmatchen Timrå hemma, tar vi 3p där har vi goda chanser att hålla undan. Både Timrå och BIK möter Löven, iof är löven klar kanske dom inte går 100%. Timrå har ett lurigt schema och möter dessutom konkurrenten BIK i nästa, sedan har dom svåra matcher i VIK, Mora, Löven. Vi har gjort bort våra matcher mot Mora och Löven iaf. Speciellt Mora är svåra då det är ett helt nytt lag som klättrat och är i en sjuk form, lite Leksands vibbar av dom faktiskt. Tar dom sig till slutspelsserien tror jag dom tar den.

En BIK vinst i nästa omgång är bra för oss för då kan vi gå ifrån till 9p igen vid vinst eller behålla 6p oavsett resultat. Nästkommande match blir riktigt intressant.

MoDo - 4 hemma, 5 borta
KHK (B)
Timrå (H)
VIK (H)
Almtuna (B)
KIK (H)
VIT (B)
AIK (B)
TAIF (H)
BIK (B)

Timrå - 5 hemma, 4 borta
BIK (H)
MoDo (B)
AIK(H)
VIK (B)
Västervik (H)
Almtuna (B)
Mora (H)
Löven (H)
KIK(B)

BIK - 4 hemma, 5 borta
AIK(H)
Timrå (B)
Västervik (B)
Löven(H)
Mora (B)
SSK (H)
VIK (B)
KHK(B)
MoDo (H)
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Handen på hjärtat så var det inte ett speciellt mycket bättre lag mot Löven, att vi vinner den matchen var lite av en stöld och i långa stunder var vi som idag helt utspelade.
Det har varit en liknande trend sen jul, vissa matcher har det varit bättre i perioder men överlag har det nog nästan bara blivit sämre.

Visst har vi manfall, men va fan nog ska väl Belov, Hedman, Hedberg, Enström mfl kunna styra upp en defensiv som iaf är måttlig och JJ, tambo, karla, forsberg, from, rosen mfl kunna skapa ordentligt tryck offensivt?!

Aja säsongen avgörs inte nu, det är väl det enda positiva i dagsläget!
Kommentera