1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479694 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2031724

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Gavelo:

Fast det är svårt det där, kasta om för tidigt och det blir fel signal. Gå ner för tidigt på folk och det är en risk att det inte håller hela matchen.

Däremot tycker jag man ska väcka laget genom att sätta nya kedjor till nästa match, Karla och Iikka passade bra ihop tycker jag låt dom bygga på detta. Vi vet ju vilka kedjor som har funkat tidigare och kan alltid byta tillbaka till dessa under match eller senare.

Ser hellre att man skickar signalerna att nu är det allvar genom att starta med andra kedjor i nästa match, samt vara tydlig med att skickar man fel signaler eller har fel inställning åker man ner ett hack i kedjorna. Speciellt första har blivit för bekväma och tror att allt bara skulle rulla på och poängen ska rulla in, man har gått från att spela effektivt till att leta snygga mål och spel. Detta måste det markeras mot, först måste vi göra klart defensiven och det hårda jobbet, går vi upp i ledning kan man få prova det snygga. Det var ju så vi spelare under våra 12 raka, vi var effektiva och rakare och började först spela ut när vi hade 2-0 eller liknande att gå på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Tycker nästan man kan köra Karla-Jellvert-Kangis nästa match.
Om inte annat för att försöka skrämma liv i Johnsson. Låt vara att han har en spelstil som inte är så rapp. Men efter jul har det sett mer och mer nonchalant ut för varje match.
Kanske köra Nedgångsjohan med Tambo och JJ för att få upp farten på dom lite?
Kommentera