1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480221 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2031752

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Tycker nästan man kan köra Karla-Jellvert-Kangis nästa match.
Om inte annat för att försöka skrämma liv i Johnsson. Låt vara att han har en spelstil som inte är så rapp. Men efter jul har det sett mer och mer nonchalant ut för varje match.
Kanske köra Nedgångsjohan med Tambo och JJ för att få upp farten på dom lite?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Monno:

Ja det vore en rimligt signal att skicka tycker jag personligen. Jellvert jobbar alltid hårt och kommer till jobbet så han borde få starta där i nästa match som en signal till laget.

Ska jag gissa så tror jag dock inte vi får se någon ändring, Hellkvist känns som typen som vill att spelarna löser problemet, dom är tilldelade roller och ansvar och att börja bryta i det nu och sätta upp Jellvert i första signalerar nått annat, så tror jag Hellkvist resonerar. Då försöker man undvika problemet istället för att lösa det på individnivå.

Så jag tror det blir samma kedjor som idag (någon liten ändring kanske men då byter de med samma roll), och att han vill att spelarna steppar upp och visar att dom vill vara med och göra sin roll till 100%

Detta är nog en bra strategi om man har individer som kan svara upp på detta, har man fel grupp och mentalitet kan det bli helt fel.

Återstår att se vad vi har för karaktär på laget nu när det bränner till.

Gillar dock Hellkvists analys och att vattenbärarna inte vill vara vattenbärare utan poängspelare och en första kedja som åker runt och ger bort puckar, och att vi svävat iväg mot framtiden, stämmer bra in på de två senaste matcherna. Nu måste alla se sig i spegelen och se vilken roll och ansvar de har i detta lag och hur dom bäst gör för att hjälpa laget.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Monno: Tyvärr har konkurrensen varit för dålig och 1:a femman för självklar. Med Ilkka blir det mer konkurens! Så flytta om det är bevisat att 1:a femman fungerar i form nu är det dags att hitta nya konstellationer!
Kommentera