1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478029 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2031759

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
AddMan:

Ja han har styrkorna i sitt ledarskap och att jobba med individer och vara tydlig, men sedan är svagheterna som många påpekat att han kanske inte är den bästa taktikern eller matchcoach eller har viljan att försöka anpassa sig efter motståndarna, det är hans spelsystem till 100% som ska följas.

Tror att med en extra assisterande med spets inom detta så skulle vi få ut mer av vårt lag, ha en som fokuserar på forwards och en på backar och björn med övergripande ansvar. Då skulle de assisterande kunna skruva mer på detaljer och coacha spelare mer individuellt under matchens gång.

Men jag är väldigt glad att vi har Björn i 3 år till, kan faktiskt inte komma på någon jag hellre skulle vilja ha som skulle kunna tänka sig att coacha ett lag i allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Bra skrivet.
Det jag gillar med Björn är att han kräver 100% jobb varje dag du stämplar in, han vet att om alla gör det och håller sig till spelsystemet så är det väldigt få som rubbar oss. Han har ju själv uttryckt att till vissa matcher så kan en gameplan se annorlunda ut beroende på motståndare, men vi ska alltid i första hand tänka på vår egen prestation. Helt underbart att han är kvar hos oss!
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2020-02-05
Rytter: Kolla på Bulan, han bryr sig inte om motståndarna utan kör samma grej hela tiden, jag tror att det är det optimala.
Kommentera