1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481617 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2034288

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Nucky: Jag skrev igår att Modo bör agera i backfrågan, jag tycker man absolut skall kolla efter lån och kanske mr kalix, det blir ju inget revolutionerande men att spela på 6 backar där flertalet är ur slag Kommer inte ta oss till SHL.
Enström har varit borta länge och behöver nog några matcher att komma igång, Norlinder är ytterst tveksam till att han öht kommer tillbaka med tanke på att han inte ens tränar än och skulle han bli bättre så lär han behöva 5-6 matcher innan han är i bra form, då är väl säsongen redan över.

Modo har som vanligt problem med defensiven, och att tro att vi ska gå till shl med de backar vi har idag känns otroligt långsökt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Gavelo: Med detta lag blir det inte ngt SHL spel nästa år. Modo ska vara glada om de blir tvåa i grundserien. Det som hände igår var ingen engångsföreteelse, de poäng som skramlat in många gånger har då inte varit på grund av att Modo spelar bättre utan att det har studsat rätt. Nu studsar det inte rätt och då blir det sura förluster. Laget är alldeles för ojämna, och det håller inte när Modo ska börja spela mot bättre lag. Gasa eller bromsa, tycker att ledningen har försökt bromsa sig till SHL. Är målsättning att vi ska dit då får det hända ngt på t ex backsidan. Att ta in Belov räcker inte, ska vi förlita oss på att när Wallinder 17-år!! är tillbaka ska vara pjäsen att luta sig mot när det drar ihop sig till kval? Jag den sanne optimisten börjar vackla, då är det illa😬
Hoppas jag har fel.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Gavelo: Tror inte vi har råd med den kvalitet vi behöver.
Dessutom, kolla Timrås backsida igår. Den skrämmer ingen. Men hela deras lag sliter som svin, det är dit vi måste komma.
Måste få laget att tro på sig själv igen.
Kommentera