1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2034332

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Costanza: Tänker först berömma Timrå för att pricka in formen vid rätt tidpunkt på säsongen. Det mesta talar för att man blir tvåa nu. Kanske tur att Timråfansen inte fick som dom ville när dom ville bli av med Freddan.

Jag tror att det är inställningen som är stora problemet nu( igen) Modo är ett bra lag. Det har inte bara varit tur att man vunnit matcher man inte spelat bra i. Men efter Löven matchen så ser dom mätta och nöjda ut. Och Hellqvist säger åter igen att man inte är beredda att ta kampen. Då undrar Jag.. När är man beredda att göra det igen? Kan inte en viktig streckmatch mot Timrå väcka känslor så tror jag inte Almtuna och Tingsryd kan då fram dom heller. Igår så var det Karlqvist och Tammberlini och Hägga som visade bäst inställning. Resten kan fundera vad man vill med resten av säsongen.

Jag vet vad detta laget kan. Nu gäller det att visa det.

Såga mig om ni vill. Men jag tycker Hägga ska ta över som kapten. Han är inte den bästa i laget. Men han är fan den som kämpar hårdast och missar aldrig ett träningspass. En kapten som knappt tränar eller sommartränat borde inte vara kapten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Gusse: Mkt rätt i det resonemanget . Häggström slet bra igår och jobbar oftast stenhårt ,det gjorde för övrigt Hedman också. Är dom bäst , absolut inte men de visar åtminstone inställning och sliter på efter sin förmåga . Viktigt med signaler i hockey och jag tror nog många i laget också vet om att Häggström jobbar oavsett läge i tabellen eller "formkurva".
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Gusse:
Hägga som kapten..
I like it!
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Gusse: Tycker många spelare känns slitna/småskadade. Många man inte känner igen den senaste tiden. Det känns riktigt oroväckande! Sen måste ju Finnen få spela med en målskytt.
Kommentera