1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478598 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2034828

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Domsjö: Hedman är ju motsatsen till pålitlig enligt mig. Han fattar mest felbeslut av alla och är för klen och snäll i hemjobbet och för dålig att hålla rent framför egen kasse. Andelen farliga felpass är alldeles för hög.

Tyvärr men för mig blir det för många minus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
bisterfinnen:

Har verkligen gillat Hedman för hans inställning, han följde mer ner i HA och har varit oss trogen. En spelare som aldrig gnäller, han verkar ju aldrig vara skadad eller känna efter för småskavanker.

Men sedan tar det stopp, inställningen spelar ingen roll ifall han inte kan omsätta detta praktiskt på isen. För att han ska bidra ska han vara en trygghet längst bak som aldrig förlorar en sargduell, som vinner sina närkamper och skapar stabilitet när vi är tillbakatryckta.

Tyvärr når han inte upp dit och blir lite av ett sänke, irriterande eftersom potentialen att vara en ledande defensiv back på HA nivå finns där.

Kolla på Timrås 2-1 mål, det ska inte ens gå att skapa den målchansen om försvararna gör det dom ska. Kan inte förstå beslutet av Hedman att också jaga ner bakom mål när Olofsson följer spelaren. Han skulle bromsat in och stannat vid närmsta stoplen då Olofsson jagade puckförare och den andra försvararen kunnat ge stöd när de passerat bakom mål. Nej istället jagar han ner bakom mål så det blir två i rygg på en timråit, så de får slå ett pass från ena hörnet över till motsatt tekningscirkel, chansen att detta aldrig gått fram om hedman hade stått kvar är stor, hade det letat sig igenom hade han haft stora möjligheter att blocka skottet och hjälpa Bartosak.

Väldigt märkligt agerande en av våra mest rutinerade backar, ok om en junior gör nått sådant med en 34-årig defensiv back?
Kommentera