1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479631 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2035408

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:

Tempot (speciellt på små ytor) och de tekniska färdigheterna är väl det som sticker ut. Om du sett alla hans matcher och studerat honom borde du förstå, annars trollar du bara. Dessutom grym på att bära in pucken och hitta öppnande pass till lagkamrater i fart, finns en anledning till att han ofta kommer ner djupt och hämtar puck för att starta anfallen.

Ta exemplet igår, med en grym puckkontroll och en snabb vändning och några explosiva skär vänder han bort 3 motståndare i hörnet och trampar in på mål (inte dåligt för en spelare utan tekniska färdigheter eller tempo) Tyvärr väljer han att försöka spela till From som iof hade öppet läge att stöta in pucken men det var ett svårt pass, skulle gått på eget avslut istället.

Tycker han gör det mesta rätt men tyvärr är han lite för ödmjuk och försöker sätta upp sina lagkompisar istället för att gå på egna avslut, kanske för att han är ny och vill göra ett gott intryck och inte vara för självisk. Han har skapat tillräckligt för att kunna ligga på 2p/match, men det har studsat lite emot honom. Är övertygad om att han kommer bidra rejält till vårt lag, och skulle gärna ha kvar honom nästa säsong.

Denna typ av spelare är värd biljetten och finns inte många kvar av dom i dagens hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Hur tror ni backuppställningen kommer att bli nu med Nässén och Kalix?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tycker du slår huvudet på spiken i sista meningen. Därför man också uppfattar honom som extra intressant med tanke på att denna spelartyp knappt existerar i dagens "tuta och köra"-hockey.
Kommentera