1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333412 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2035373

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Nu skiter jag väl finrummet men jag måste säga att jag inte ser mycket potential i Kangasniemi, visst några fina mackor har han lagt men sen? Jag ser inte tempot eller de tekniska färdigheterna hos honom som jag förväntat mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:

Tempot (speciellt på små ytor) och de tekniska färdigheterna är väl det som sticker ut. Om du sett alla hans matcher och studerat honom borde du förstå, annars trollar du bara. Dessutom grym på att bära in pucken och hitta öppnande pass till lagkamrater i fart, finns en anledning till att han ofta kommer ner djupt och hämtar puck för att starta anfallen.

Ta exemplet igår, med en grym puckkontroll och en snabb vändning och några explosiva skär vänder han bort 3 motståndare i hörnet och trampar in på mål (inte dåligt för en spelare utan tekniska färdigheter eller tempo) Tyvärr väljer han att försöka spela till From som iof hade öppet läge att stöta in pucken men det var ett svårt pass, skulle gått på eget avslut istället.

Tycker han gör det mesta rätt men tyvärr är han lite för ödmjuk och försöker sätta upp sina lagkompisar istället för att gå på egna avslut, kanske för att han är ny och vill göra ett gott intryck och inte vara för självisk. Han har skapat tillräckligt för att kunna ligga på 2p/match, men det har studsat lite emot honom. Är övertygad om att han kommer bidra rejält till vårt lag, och skulle gärna ha kvar honom nästa säsong.

Denna typ av spelare är värd biljetten och finns inte många kvar av dom i dagens hockey.
+7
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Han har ju varit väldigt bra, bara poängen som uteblivit.

Han är ju fantastisk på att hålla i pucken och skapa ytor åt sina kedjekamrater (även åt sig själv med sina snabba vändningar) - ser ut som en riktig playmaker med en viss näsa för målet. Rosdahl och Freddy är ju dock iskalla, annars tror jag Iikka hade varit given där. Rosdahl har bränt några "mackor" från Iikka, även om det till viss del har berott på bra målvaktsspel.

Hade gärna sett han fick mer tid i PP, men förstakedjan har börjat leverera så det finns egentligen ingen anledning till att han ska gå före.
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Tycker nog det är tvärtom vad jag såg mot oss. Kangasnniemi ser ut att ha fina händer och spelförståelse. Saknar kanske skottet? Tänker eftersom han knappt skjuter nått. Sen skall man nog sätta han med folk som kan utnyttja passen och ytan han skapar. From är och förblir en bra skridskoåkare men inte så mycket mer. AIK folk jag känner sa de om han att han har farten men det går lite för snabbt för hans egna teknsika förmåga ibland. Tror Modo skulle kunna klämma ur mer av Kangasniemi i en av toppkedjorna faktiskt. Lite tankar Från en opartisk Timråit 🙂
+6
Kommentera