1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2036233

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Det var ju en överenskommelse med Almtuna.
Om du orkar masa dig nedåt i menyn så ser du att jag skrev att övergångar kan absolut göras OM BÅDA KLUBBARNA ÄR ÖVERENS!

En viss skillnad eller vad tycker du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Tänk att detta fungerar utmärkt i fotbollen. Du får inte ta kontakt med en spelare som är under kontrakt med annan klubb, utan den klubbens godkännande. Först då får agenten börja jobba, bryter man mot detta blir det hårda straff.

Varför skulle inte det fungera här.

Bryter man mot detta så ska spelaren straffas rejält ekonomiskt, man är ju under kontrakt med nuvarande klubb till sista datumet, och allt utanför borde betraktas som kontraktsbrott med böter.

Agenter som bryter mot detta ska riskera böter samt riskera tappa sin licens.

Svårt att kolla, men bara vetenskapen om att det kan bli dyrt borde avskräcka många.

Till alla er som tycker det är ok, tycker ni verkligen att det är normalt att kovacs gjorde klart med Örebro för nästa år redan i slutet på sommaren som rykten säger, trots att han skulle spela en hel säsong med Luleå?

Lagom datum för att få ta kontakt är typ sista mars eller mitten av april. Då ger man alla liknande förutsättningar oavsett om man spelat klart eller är i slutspel.

Situationen med rifalk i fjol var ju löjlig, klart han skulle lirat i iko eftersom han skrev kontrakt med dom. Och hade inte Rögle fått prata med honom hade det aldrig blivit något strul.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag förstår inte varför man ska hitta undantag. Tycker inte man ska signa nya kontrakt under pågående säsong oavsett. Jag håller med dig om att en regel kring det bör införas.

Stora misstaget var ju av Almtuna att ens signa Belov in the first place.

Jag förstår att Glader högg. Så ser det ut idag.
Kommentera