1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2041712

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Heyerdal:

Nu pratar jag hur det har sett ut över tid, men visst kollar du tabellen och hur den ser ut nu och du pga det tycker att Löven har en bättre juniorverksamhet får det stå för dig.

Kolla gärna hur serien såg ut innan jul, sedan har Modo fått lida av att många från J20 varit upp i a-laget, och då fyller man på underifrån så de bästa J18 går upp i J20. Så det blir lite av en domino effekt där alla juniortrupper försvagas när spelare flyttas upp i a-laget från J20.

Ser ingen anledning att ändra min synpunkt att modo har en juniorverksamhet som vida överträffar lövens. Lövens juniorverksamhet är dessutom rätt medioker och har varit så länge.

Vad tycker du eller kollar du bara tabellen vid en given tidpunkt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Rytter: absolut inte följer j-lagen kontinuerligt och gläds över framgångarna, var ingen markering över huvud taget att löven skulle ha bättre juniorverksamhet än Modo det vet jag att de inte har, noterade det då jag kollade dagens matcher, ändå besviken att det går så tungt för båda våra j-lag i år, många har provat på a-laget och de flesta spelar där nu även LP, Wahlgrens, Wallinder o Styf , j18 var snudd på oslagbara innan slutspelet men så klart bättre motstånd nu
Kommentera