1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046729

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
udden: Men känns samtidigt ovärdigt att gå upp utan att spela om det på riktigt. Jag iallafall vill inte gå upp på det sättet. Då spelar jag nästan hellre i HA ett år till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
modomille: Helt rätt det vill nog dom flesta att man ska spela om det men nu är det ett virus som tagit bort publiken och intäkterna och då kanske vi inte ens spelar i AS om pengarna tar slut ,,,,,,Modo och Löven även Timrå är tre bra lag hoppas Svenska hockeyförbundet tar sig en funderare igen ,,,,,,Heja Modo
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
modomille: Ja fast samtidigt så är du kvar i ha ett år till blir det ett stålbad nu pga tomma läktare och miljoner som försvinner ut i tomma intet. Det är bättre stänga ner skiten nu och flytta upp lagen till shl och utöka shl en säsong. Det är ju en parodi på hög nivå att ens spela sådana här matcher. Intresset är ju stendött jag satt bara och skratta när man ser Widebro ploga bort snö efter ett spelaravbrott det får sammanfatta kvällens parodi.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
modomille: jo men vad händer om någon blir smittad nu under slutspelet? Ska det laget sättas i karantän? Vad händer? Nu tycker jag faktiskt att HA och SHL måste agera. Ingen tjänar på att spela för tomma läktare.. låt Luleå få SM-guldet och utöka lagen i shl nu och lägg med denna säsong för risken är stor att vi måste avbryta den när som helst ändå.
Låst ämne