1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480527 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047002

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Att Modo och Löven ser sin chans på SHL nu är rätt givet, det hade vi såklart också gjort som topp2. Men fan så patetiskt när man tänker efter, vi själva blev utkörda för drygt ett år sen av Oskar, som i sin tur inte blir ett roligt minne i detta sammanhang.

Det hela blir bara så jäkla dåligt, Timrå ryker från SHL, man startar om i HA, slutar på en 3e plats. Sen kommer corona-viruset och sabbar allt. Det slutar med att man tar upp topp2. Nä fyfan!

Man får nog se till att se till klubbarnas förutsättningar och historia en del också. För jag menar, all respekt för Löven, men vad har de åstadkommit de senaste årtiondet? Inte ett dyft, nu är de helt plötsligt på G och gör en bra säsong perfekt till Corona. Och då bestämmer sig hockeyförbundet att flytta upp de?

Det hela blir bara pannkaka, hur man än väljer och se på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Är inte Löven och Modos fel att Corona kom till du kanske tror att Jesus i Löven beställde virus lagom till slutspelet nä jag förstår men Timrå blev inte tvåa eller etta hade dom vunnit serien så skulle ni fått min röst att spela i SHL
Kommentera